Post by tenmaidilirec on Mar 16, 2022 11:41:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack igra (povećanje primogema) ▞▞▞
▞▞▞ Candy Fever 2022 version ▞▞▞
Capitales du monde Enseignement rrr
Stiže gomila oglasa
Candy Fever Ajanviete ism
Ove aplikacije imaju toliko razina da ih ne mogu dovršiti. I također ima najgoru razinu programiranja
Ova igra je nevjerojatna i zabavna je i moja kći je jako voli, samo tako nastavi
Ova igra je zabavna i vrlo opuštajuća. Dovoljno je teško zadržati vas da igrate i ne želite odustati.
treba veće komade
Tek sad počinjem s ovom igrom, ali za sada je dobro
Ovi oglasi su iritantni. Ne mogu ih isključiti. Brisanje
Dobro za igranje dok kuhalo za vodu, brzo dobro za vježbanje mozga pogodno za sve uzraste
bio je dobar neko vrijeme, a onda je jednostavno prestao reagirati, a ima previše oglasa. Deinstaliram!
Igra je lijepa, ali malo spora
Mrzim reklame uvijek na dnu. I ništa ne osvajate. Nema pomoći.
Slatke, ukusne igre su tako dobre i možete jesti čokoladu i bombone cijeli dan, a vaši prijatelji također polude za čokoladom, ali vi ne možete poludjeti za slatkišima jer je čokolada sada bolja od slatkiša jer će svi žudjeti za čokoladom umjesto za sva ta ukusna čokolada?
Samo osvježenje uma
कैंडी बुखार कैज़ुअल गेम tdpj
ok, ali bi se moglo poboljšati s malim oglasima i boljom glazbom
da dodam mnogo, dizajnirajte igru u kojoj ćete uživati, a ne čekati...
कैंडी बुखार कैज़ुअल गेम ngt
Gubljenje vremena igre gubljenje igranja razine 10 - 51 je teško mrežno gubljenje preuzimanja😑😑😑😒😒😒
Volim ovu igru, ali neke razine su samo dosadne.
Ova igra je laka i zabavna. Kad ga igram, moja sestra uvijek dolazi i pita može li se igrati sa mnom. I pitao sam je zašto i uvijek je kao jer je zanimljivo.💖👍👌
Candy Fever Boshqalar mklb
Soo dosadno nije kao i nije u povjerenju Ova igra nije popularna tako da je jako dosadna da mrzim ovu igru
Previše reklama u mojoj igri!!!😕 Razbija moju brzinu i mojo!!
nije loša igra. igrao candy fever 2 i reklame wow previše
Nekad mi se sviđala ova igra, ali razinu 10-51 je nemoguće proći. 19 blokova treba pogoditi 7 puta svaki što je nemoguće sa samo 35 poteza. Vrlo razočaravajuće i frustrirajuće i čini se da nisam jedini s takvim mišljenjem!
Užasno frustrirajuće ☹️😣 Igraj mnogo igrica ovdje nikad nisam bio toliko frustriran možda sam samo ja!!
na razini 264 ste pogriješili ima samo 18 keksa, ali u igrici koja je vidjela 19 keksa tako da razina ne prolazi😕😕😕😕😕
vrlo je lijepo za timepass, ali ima toliko dosadnih dodataka
Vrlo slatki, brzi, šareni, velikodušni pojačivači, zabavni za pobjedu; vrlo često!😊
zadnja razina ne radi što se dogodilo? Imam potpunu 10 razinu, ali razina 11 ne radi. riješiti ovaj problem.
resetirao sam svoj android telefon i kada sam otvorio ovu igru, natjerala me da počnem iz prve faze iznova .. trebalo je napraviti sigurnosnu kopiju razine faze..
Volim ovu igru jer je izazovna, razina postaje sve teža, zanimljivija i uzbudljiva volim je......
कैंडी बुखार कैज़ुअल गेम tdpj
će r
Dobra igra, ali oglasi su predugi i ponavljaju se