Post by thomash on Oct 1, 2021 15:14:57 GMT -5
În primul rând, sunt anonim pentru că tiu că, datorită răspunsului meu ambiguu, oamenii mă vor ataca pe internet până când îmi șterg contul.
Есть ли у вас желание показать непрофессиональную модель, которая нужна мне? Nu mi-a plăcut modelarea necorespunzătoare. Acum este timpul să vă spuneți mintea.
Începutul simulării nu dă NIMIC pământului. Acest lucru nu este favorabil inovării. Simularea nu oprește încălzirea globală. Simularea nu alimentează gurile flămânde. Modelarea nu face lumea un loc mai bun. N schimb, modelarea distrage atenția de la progresul acestei lumi: bărbații se uită la modele la nesfârșit și nu mai lucrează sau se distrează. Nu cred că acest lucru este deloc bun pentru lume. Modelarea promovează sexyizarea femeilor. Modelarea îi încurajează pe bărbați să privească la nesfârșit corpul feminin.
Cât de nepotrivit este acest lucru? O femeie in bikini își arată proporțiile față de bărbați, așa că ei doar o privesc!?!? Există atât de multe lucruri pe care oamenii le pot face mai bine in această lume. Aproape toate Religiile Cond**nă Sexualizarea femeilor. Societatea însăși privește în jos oamenii care privesc femei frumoase. Pur și simplu nu este corect. Acest lucru durează mult. Este otravă pentru minte și societate.
Simularea nu necesită creiere. Modelarea nu necesită abilități. Simularea este fără efort. Este complete greșit ca modelele să îndepărteze povara din societate, arătând aspectul lor bărbaților, ceea ce, la rândul său, este otravă pentru societate!
Un pic despre tine. Am 27 de ani, mă căsătoresc, am un supercar. Știi cum am obținut acest supercar? Când eram tânăr, nu mă uitam niciodată la modele. Nu am citit niciodată playboy. Nu mi-a păsat niciodată de sex sau de sexyizarea femeilor. Am fost un copil nevinovat i trebuie să spun că i astăzi sunt destul de nevinovat. Mi-am cumpărat Lamborghini Murcielago acum câteva luni datorită muncii grele și perseverenței. Și, cel mai bine, ma distram tot timpul. Nu m-am uitat la femei și nu am sperat că o am. M-am distrat cu adevărat - jucând baseball, vizionându-ma la televizor, jucând jocuri video, ciclism montan și distrându-mă mult mai mult cu prietenii mei. Nu am plecat niciodată cu mai multă distracție.
De asemenea, modelele nu trebuie să fie bogate. Deci, ia rămas bun de la conacul tău i de Lamborghini. O carieră de model este, de asemenea, nestatornică - s-ar putea să dai faliment în curând. Теперь, когда вы путешествуете по дороге, Toyota i casa mobilă de ocazie!
Iată deci înțelegerea mea. Модель NU deveniți. Studiază din greu și găsește un loc de muncă potrivit. Faceți o carieră care contribuie pozitiv la lume. Mă întâlnesc cu o femeie (apropo, pentru că încă nu suntem căsătoriți, nu ne sărutăm, nu ne ținem de mână sau nu facem alte asemenea lucruri) care este una dintre cele mai cunosane cunosane. Nu-mi pasă cum arată ea. Modelarea pe scară largă în societatea noastră îi va convinge pe oameni să fie prea preocupați de aspectul lor, să împărtășească imagini nud și să facă alte lucruri murdare care corup societatea noastră.
Aceasta este înțelegerea mea. Știu că voi avea o grămadă de comentarii grosolane, dar cel puțin am răspuns Sincer la această întrebare.